Lækre opskrifter

Det er Taco Tuesday! Har du nogensinde prøvet de 7-lags burrito’s fra Taco Bell? Som…

🌮 Det er taco-tirsdag! 🌮 Har du nogensinde prøvet de 7-lags burrito’s fra Taco Bell? Som barn var de langt min favorit taco/burrito. Jeg var så skuffet, da de holdt op med at sælge dem for et par år siden! Og så besluttede jeg at lave min egen. Du kan gøre dette så nemt som du vil (køb refried beans, guacamole, instant spansk ris, ect…), eller tag det så langt som du vil ved at lave alt fra bunden. Til mine burritos lavede jeg hjemmelavede refried bønner, krydrede ris og guacamole. En dag planlægger jeg at prøve at lave mine egne tortillas (når jeg får mere tid 🤪). Hvis du laver dine egne tortillaskaller, hører jeg gerne dine tips og tricks i kommentarerne! ⁣ Her er lagene i rækkefølge, startende med skallen:⁣ 1 ) tortillaskal (burritostørrelse er bedst)⁣ 2 ) refried beans⁣ 3 ) Spansk ris⁣ 4 ) revet ost (cheddar- eller peberjack er godt)⁣ 5 ) tomat i tern Krydret risopskrift”⁣ ⁣ Mine yndlings nemme refrigerede bønner⁣⁣ 7 kopper vand⁣⁣ 3 kopper tørrede pintobønner, skyllet og plukket over⁣⁣ 2 spsk kylling bedre end bouillon⁣⁣ 1 løg, finthakket løg, 1 fed hvidløg hakket⁣⁣ 2 1/2 tsk stødt spidskommen salt og peber efter smag⁣⁣ Tilsæt alle ingredienserne til crock-potten. Kog ved høj i 8 til 9 timer. Test om bønnerne er møre, og om der er sprunget en masse op. Brug en stavblender til at purere bønnerne, indtil de er næsten glatte.⁣ ⁣ Easy Guacamole⁣ 1 stor moden avocado⁣, moset⁣ 1/4 kop rødløg, finthakket⁣⁣ 1 serrano chili, finthakket⁣ ⁣ finthakket fed, 1 finthakket hvidløg ⁣⁣ 3 spsk frisk koriander⁣, hakket⁣ 1/2 af en frisk lime⁣⁣ salt efter smag⁣ For at lave guacamole, kombinere avocado, rødløg, koriander, hvidløg, serrano chili, limesaft og salt.⁣ Rør til forene.

Related Articles

2 Comments

Back to top button