Lækre opskrifter

Dette var en mærkelig, men lækker morgenmad! Det var en krydsning mellem et spejlæg og et…

Dette var en mærkelig, men lækker morgenmad! Det var en mellemting mellem et spejlæg og en monte cristo sandwich. Jeg havde lavet pigernes mini hjerteformede kærnemælksvafler, og for mine besluttede jeg at tilføje et par solrige spejlæg (med alt krydderi), et lille smørepålæg af hindbærfrøfri marmelade, kalkun i skiver og smeltet havarti-ostskiver. Jeg toppede det hele med et skvæt af vores hjemmelavede ahornsirup. Det var en virkelig velsmagende morgenmad, og min 5-årige elskede den lige så meget, som jeg gjorde! 😋 ⁣ Har du lavet en sjov madkombination for nylig? Jeg vil meget gerne høre i kommentarerne!

Related Articles

7 Comments

  1. Looks filling but tasty, we opted for bacon, tomatoes, avocado and poached eggs on griddled bread with chilli flakes ….. a fav of ours 😍xx

Back to top button