Lækre opskrifter

Dette var mit første forsøg på at lave Povitica, et sødt brød, der traditionelt er lavet med…

Dette var mit første forsøg på at lave Povitica, et sødt brød, der traditionelt er lavet med valnøddefyld! Jeg fulgte Evas bakestreet-opskrift (Eva, mange tak for at dele denne opskrift og dine gode instruktioner)!⁣ ⁣ Først og fremmest, lad mig bare sige, hvor fantastisk dette brød smagte! Det havde en rig nøddeagtig smag, fremragende konsistens og var fantastisk kold, varmet op og ristet.⁣ ⁣ Det var et udfordrende brød at lave, og jeg elskede hvert minut af udfordringen! Swipe for at se nogle billeder, jeg tog, mens jeg lavede brødet. På det færdige brød, som du kan se, var kanterne på min dejrulle lidt for tykke, hvilket resulterede i ujævne hvirvler og lidt for meget almindeligt brød i brødet. ⁣ ⁣ Dejen var udfordrende at rulle tyndt nok ud, og jeg endte med at bruge en dug til at rulle dejen ud på (swip for at se billedet – bemærk målestokken øverst på dejen – dette hjælper os med at se, hvor stor og tynd denne dej var!). ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Også det færdige brød var absolut lækkert! Min foretrukne måde at spise det på var ristet med en klat kerrygold smør. Jeg vil helt sikkert prøve dette brød igen, og snart! Hvad har du lavet i dine køkkener på det seneste?

Related Articles

Back to top button