Lækre opskrifter

Fiskekebab Brug af marinader AD/PR Smag: 5/5 Emballage: 5/5 Kunde se…

Fiskekebab ✨ Brug af evereast_ltd marinader 👌🏼 AD/PR Smag: 5/5 Emballage: 5/5 Kundeservice: 5/5 Halal: Ja Anbefales: 💯 Tak til evereast_ltd for at nå ud og sende mig deres opsigtsvækkende marinader! Opskrifter er fra en af ​​medstifterne afdøde far. Autentisk og så sundt! Vi elsker baghistorien og ønsker virksomheden held og lykke In Shaa Allah 🙏🏽 Jeg modtog: 🔸 Tandoori masala til fisk 🔸 Tandoori masala til kylling 🔸 Tandoori masala til lam 🔸 Sydstatsstegt kyllingeovertræk Jeg er en fiskeelsker, så min favorit er fisken masala! Fuld af krydderier, aromatisk og gav en fantastisk farve til mine fiskekebab! Jeg holdt det enkelt ved at hakke pangasious fisk, blande tandoori masala, salt efter smag, grønne chili, æg og koriander i. Steges til de er gyldne og serveres med ris og salat. Absolut lækkert! 😋 Min familie elskede at prøve alle marinaderne. De er alle fantastiske! Disse marinader vil helt sikkert være en fast bestanddel i mine butiksskabe. Fantastisk til et hurtigt måltid, når vi ikke vil bruge timer i køkkenet, men stadig gerne vil have velsmagende mad 💯 Følg venligst og støt evereast_ltd Endnu en gang tak til evereast_ltd

Related Articles

15 Comments

Back to top button