Lækre opskrifter

Glædelig mandag! Mine fingre klør efter at komme tilbage i haven, men med masser…

Glædelig mandag! Mine fingre klør efter at komme tilbage i haven, men med masser af fødder af sne på jorden, nøjes jeg med billeder af denne pæonbuket, jeg lavede sammen med min datter sidste forår. 💕 Og vinteren passerer med masser af haveplanlægning: frøorganisering, en mesterfrøbeholdningsliste, ugentlige sådatoer skitseret på en kalender og en stor tegning af min køkkenhave og planteplaceringer – jeg deler alle detaljer med dig snart! 🌱🌿🌱 Hvordan forbereder du din forårshave?

Related Articles

5 Comments

  1. I’m ready for some beautiful flowers and dirt in my hands!❤️

  2. I struggle a bit with my spring garden as I have crops that survive the winter and are still producing in the spring. Plus plants that stopped growing in fall often take off for a bit then bolt so I feel guilty culling them as they feed the bees and I save the seeds. So my garden real estate is taken up too long and I end up with a late start 🙃This year I’m going to try to switch it up somehow

  3. #flowersoftheweek #flowerstagram #pinkflowers #thekissingcrust #homegardening #zone3 #seedstarting #peony #flowers #myfavoritethings #stilllife

Back to top button