Lækre opskrifter

Hej allesammen! Vi ser endelig solen for første gang i et par af…

Hej allesammen! Vi ser endelig solen for første gang i et par uger, og Paddywinks, min drivhusmaskotkilling, er begejstret! 🌞 ⁣ Vi har haft vanvittigt vejr de sidste to uger – overskyet, 6 centimeter sne mere, frostregn, meget blæsende, tordenvejr, mere regn, oversvømmelser og hagl. Efter i dag ser det ud til, at vi har endnu en uges tid med overskyet, regnfuldt, til tider snevejr, og så er foråret (forhåbentlig) her. Bare som en bemærkning, selv for det nordlige Minnesota, har dette været et meget koldt, vådt, snedækket forår.🥶 ⁣ Jeg har haft travlt de sidste par uger! Og mærke nogle ting … Mellem familie, arbejde, anden travlhed, har jeg også følt, at jeg ikke kan/burde poste på instagram, medmindre jeg har en perfekt opskrift, et indlæg eller en video. Og på dette stadie i mit liv har jeg bare ikke en masse ekstra tid til at afsætte til at lave professionelle videoer eller lange, informative indlæg med spændende opskrifter. Så jeg er blevet modløs og har slet ikke skrevet noget.⁣ 😕 ⁣ Men mens jeg vandede i drivhuset i dag, fik jeg en god tanke (måske har solen endelig hjulpet?!): selv en hurtig opdatering er bedre end ingenting! Jeg begyndte at tænke på, at deling af kortere, hyppigere indlæg om mine op- og nedture, mine eksperimenter, der virkede og dem, der ikke gjorde, og både hurtige, nemme og (sjældnere) mere komplicerede opskrifter, der kan inspirere dig – også selvom indlæggene og videoer er ikke perfekte. Så nu vil jeg gerne høre fra dig: hvad vil du se mere af fra mig? indlæg? Hjuler? Havearbejde? Madlavning? Opskrifter? Familieliv? Tusind tak fordi du lyttede, og lad mig det vide i kommentarerne! ☺️

Related Articles

5 Comments

  1. Really the pictures with recipes are so impressive they should just be like an occasional treat! Everyday posts are good too. And you fail? Kitty pictures and updates are more than most of us do!

  2. #catsofinstagram #catsofınstagram #catlovers #greenhousecat #mygreenhouse #mycat #mnlife #mnfoodie #thekissingcrust

Back to top button