Lækre opskrifter

Hej gutter Det er et stykke tid siden jeg har postet noget. Livet havde en fuld 360 tur som

Hej gutter Det er et stykke tid siden jeg har postet noget. Livet havde en tur på hele 360, da jeg var i gang med at flytte lande og endelig er der gået en uge siden, jeg har slået mig ned i staterne. En ny by, nye mennesker, nyt hjem, usikkerheder osv., men jeg er sikker på, at jeg snart får fat i det. Jeg lavede mit første billede værdig mad i går til morgenmad. Det er en mellemøstlig ret kaldet Shakshouka. Meget nem og enkel at lave – fuld af protein og grøntsager. Prøv det og vil vente på dine kommentarer. Opskrift som nedenfor – 2 spsk olivenolie – 5 æg – 4-5 hakkede store tomater – 1 hver orange og gul peberfrugt i fint tern – 2 tern hvidløg finthakket – 1 mellemstort løg i tern – 1 tsk spidskommenpulver – 2 tsk paprikapulver – 1/2 tsk sort peberpulver – sat efter smag – 1 lille bundt koriander og persille hver Metode – Opvarm olivenolie i en stor sauterpande ved middel varme. Tilsæt den hakkede peberfrugt og løg og steg i 5 minutter, eller indtil løget bliver gennemsigtigt. – Tilsæt hvidløg og krydderier og steg yderligere et minut. – Tilsæt de hakkede tomater og kog til de er meget møre. Smag til med salt og peber og bring saucen i kog. – Brug din store ske til at lave små brønde i saucen og knæk æggene i hver brønd. Dæk gryden til og kog i 5-8 minutter, eller indtil æggene er færdige efter din smag. – pynt med koriander og persille . . .

Related Articles

Back to top button