Lækre opskrifter

Hej venner! Solen skinner og i vores 10-dages vejrudsigt er der…

Hej venner! Solen skinner og i vores 10-dages vejrudsigt er der kun to nætter under nul! Det føles som om affjedret kan være lige om hjørnet. Jeg har haft travlt i sidste uge med arbejde, forårsrengøring og organisering, tandlæge- og lægeaftaler for pigerne, Spirit week på pigeskolen, skolekonferencer, pasning af frøplanter og såning af flere frø. Jeg vil sammensætte et hurtigt hjul for at fortælle, hvor meget frøplanterne er vokset på bare en uge! Jeg lavede disse Pork Belly Udon Bowls tidligere på ugen, og vi elskede, hvor lækre de var. ⁣ ⁣ Jeg brugte thespruceeats “Crispy Slow-Roasted Pork Belly” opskrift (bemærk: du skal starte svinekødet aftenen før). Dagen efter, mens flæskesværet steg, greb jeg en krukke med hjemmelavet svinebouillon fra min konserveshylde og hældte den i en gryde. Jeg tilsatte lidt frisk hakket ingefær, to små fed friskhakket hvidløg, lidt chili-hvidløgssauce og et skvæt sesamolie og bragte bouillonen op til en simre. I mellemtiden samlede jeg ingredienserne til toppingen: blødkogte æg (jeg kogte dem i præcis 7 minutter og derefter direkte i isbadet i et par minutter), udonnudler, skåret peberfrugt, gulerod, lidt bibb-salat til konsistens, peberfrugt og grønne løg. Lige før svinekødet var færdigt, tilføjede jeg udon nudlerne til bouillonen. Derefter lavede vi hver vores udon skåle og fik en lækker aftensmad. Hvad er din foretrukne måde at bruge klatter af grøntsager på i dit køleskab?

Related Articles

5 Comments

  1. Wow, this looks very delicious 😋😍👍🏻

  2. So yummy but without the egg 😅

  3. #udon #udonnoodles #porkbelly #suppertime #dinnerathome #dinnertonight #thekissingcrust #f52grams #homestead #broth #homecooking #nytcooking #canningandpreserving #soup #cherrybombe #feedfeed @thefeedfeed #allrecipes #eatgoodfeelgood #ramen

Back to top button