Lækre opskrifter

Her er et kig på de nye blomsterbede, jeg har installeret og plantet! De har…

🌷Her er🌻 et kig på de nye blomsterbede, jeg har installeret og plantet!🌺 De har holdt mig meget beskæftiget dette forår – udover at plante køkkenhaven, og masser af beholdere og 5 gallon spande med blomster, krydderurter, tomater og peberfrugter. Det har været en meget varm juni for os! Vi nåede midt-til-øvre 90’erne i et par dage i sidste uge. Jeg har endnu to mindre blomsterbede, der skal plantes. Fortæl mig venligst i kommentarerne, hvis du har spørgsmål om de slags blomster, jeg dyrker!

Related Articles

4 Comments

  1. #flowergardening #garden #mygardenflowers #mygardentoday #flowerstagram #flower_beauties_ #flowersphoto #flowerpower #beautifulflowers #kesäkukat #iloveflowers #flowerseveryday #igersflowers #asi_es_flores #thekissingcrust #gardening #flowerstalking #flowerlove #flowersmakemehappy #flowers #flowersoftheweek #flowerpics #blumenliebe #splendid_flowers #lory_and_flowers #flowers_andlife

Back to top button