Lækre opskrifter

Hovedretter og desserter Hovedretter: Lasooni vilde tigerrejer Butter chicken Guine…

Hovedretter og desserter gymkhanalondon ✨ Hovedretter: 🔹 Lasooni vilde tigerrejer 🔹 Butter chicken 🔹 Perlehønepeber steg 🔹 Malabar paratha 🔹 Basmatiris 🔹 Løgsalat Alle retter var lige så lækre, som de ser ud. Fuld af smag og et dejligt krydret kick. Jeg er stor fan af tigerrejer, så denne ret var helt klart min favorit af hovedretten!🔥 Desserter: 🔹 Kardemomme kheer, frisk mango og mangosorbet 🔹 Chokolade elg twill kurv (gratis) 🔹 Kaju & paan (gratis) Hvor er det lækkert den kheer! De flotteste jeg nogensinde har set 😆. Så cremet, duftende og med et sødt hit fra sukkertøjet. Jeg slugte dette på få minutter! Den gratis elg, mitai og paan var en dejlig afslutning på vores guddommelige måltid! Kan varmt anbefale denne restaurant 💯 Jeg vil helt sikkert vende tilbage for at prøve mere af deres utrolige menu 👌🏼

Related Articles

15 Comments

Back to top button