Lækre opskrifter

Jeg eksperimenterede med et sjovt twist på denne Fajita flankebøf: Jeg marinerede kødet…

Jeg eksperimenterede med et sjovt twist på denne Fajita flankebøf: Jeg marinerede kødet natten over med lidt spidskommen, paprika, oregano, chilipulver, salt, peber, ca. 1/4 kop rest hjemmelavet tranebærsauce (som jeg fandt i min fryser) og lidt olivenolie. Tranebærsaucen tilføjede en dejlig frugtagtig smag, som jeg virkelig 😋. Jeg tilberedte flankebøffen med min sous vide ved 136° i 2 timer, hvorefter jeg sluttede af med en hurtig stegning i en støbejernspande. For at fuldende måltidet tilføjede jeg lidt mere tranebærsauce, hakket persille og nogle ovnstegte rosenkål og søde kartofler. Den var lækker! Hvad er din yndlingsmåde at lave flankebøf på?

Related Articles

3 Comments

  1. Looks fantastic!!! I love ours with chimichurri 😍

Back to top button