Lækre opskrifter

Jeg lavede denne sjove kyllingesalat til frokost, og den var lækker! Jeg startede med…

Jeg lavede denne sjove kyllingesalat til frokost, og den var lækker! Jeg startede med en rest cremet coleslaw i bunden af ​​min skål og toppede den med sous vide-kogt kyllingebryst i tern. Jeg tilføjede en sjov blanding af forskellige grøntsager fra køleskabet og haven, og toppede det derefter med et par hårdkogte vagtelæg og et drys marcona-mandler. 😋 Jeg holder en pause fra blomsterbede i dag og bruger tid i køkkenhaven. Jeg er ved at genplante et par frø, der ikke spirede (tror jeg har plantet nogle af mine frø lidt tidligt 😬), luger og udtynder, dyrker og klipper. Det har regnet til og fra i dag, hvilket er meget pænere at arbejde i end 95°, meget fugtigt og solrigt! Hvad plejer du at gøre, hvis du har plantet nogle grøntsagsfrø for tidligt, og de ikke spirer? 🤔 Fortæl mig det i kommentarerne!

Related Articles

11 Comments

  1. #salad #salads #saladsofinstagram #homestead #foodlover #bghfood #thekissingcrust #saladbowl #saladideas #manoliatable #salade #marthafood #cherrybombe #green #sustainablesprout #f52grams #homesteading #salada #saladlover #cleaneating #saladworks #saladsayur #saladfordinner #saladplate #wholefoods #vegetablesalad #thenewhealthy #makesmewhole #f52community

Back to top button