Lækre opskrifter

Kokos Mahi Mahi fisketacos! Hver bid af disse tacos var perfekt. Jeg startede med…

Kokos Mahi Mahi fisketacos! Hver bid af disse tacos var perfekt. Jeg startede med taco-tortillaskaller med blødt mel og tilføjede hjemmelavet kokosnød mahi mahi, Bibb-salat, peberfrugt i tern og sødt løg, avocado, et frugtigt, sprødt drys friske granatæbler, lidt creme fraiche og generøse skvæt hjemmelavet Sweet Chili Lime sauce. Jeg brugte en af ​​mine yndlings dianemorrisey-opskrifter (Coconut Crusted Flynder med Sweet Chili Lime Sauce; jeg havde ikke skrubber, så jeg brugte mahi mahi i stedet). Den søde chili lime sauce er en perfekt tilføjelse. Tusind tak for inspirationen, Diane! 🥰

Related Articles

5 Comments

  1. #taco #tacos #tinga #thekissingcrust #mahimahi #thepioneerwoman #nytcooking #nycfood #cheflife #mamaskitchen #chicagofoodie #f52community #f52grams @food52 #thecookfeed #gloobyfood #thekitchn #feedfeed #tohfoodie #alpastor #allrecipes #heresmyfood #delicia #imsomartha #ichliebefoodblogs #foodblogfeed #fishtacos #fishtacos🐟 #tacodinner #fishtaco

Back to top button