Lækre opskrifter

Kylling- og kålsalat er en af ​​mine yndlingssalater! Jeg husker, at jeg først…

Kylling- og kålsalat er en af ​​mine yndlingssalater! Jeg kan huske, at jeg prøvede det første gang, da jeg var 9, og min lillebror blev født. Vores præst og hans kone bragte os denne salat til aftensmad, og jeg elskede den fra første bid! Jeg prøver at tilføje masser af grøntsager til at øge mit indtag for dagen, og jeg kan godt lide at toppe salaten med nogle ristede mandler, ristede sesame-frø og opdelte ramen-nudler. Opskriften er virkelig mere en af ​​de ‘retningslinjer’ opskrifter, som du kan tilføje det meste til! ⁣ Kylling- og kålsalat⁣ 1/3 kop raps, vegetabilsk eller anden neutral olie⁣ 1/2 kop hvid destilleret eddike⁣ 2 spsk hvidt sukker⁣ 1 tsk sojasauce⁣ 1 tsk sesamolie⁣ 2 krydderpakker fra ramen med kyllingenudler 6 kopper kål i tern 1/2 løg, fint hakket 1/2 peberfrugt, skåret i tern 1 kop selleri, skåret i skiver 1 kopper kogt kylling i tern 2 pakker ramen nudler, ubehandlede og skåret i små stykker/3 kop skivede mandler⁣ 2 spiseskefulde ristede sesamfrø⁣ ⁣ For at lave dressingen skal du tilsætte olie, eddike, sukker, sojasovs og sesamolie i en krukke eller hurtig shake. Ryst ingredienserne kraftigt, indtil sukkeret er opløst. Læg kål, grøntsager og kylling i en stor skål. Vend med dressingen, drys nogle knækkede ramen-stykker på, mandlerne og sesamfrøene og server med det samme. Bemærk: gulerødder er også gode i denne salat, jeg havde bare ingen i nærheden på dette tidspunkt. Desuden tilføjer jeg nogle gange et par solsikkefrø og bruger forskellige farver peberfrugt.

Related Articles

4 Comments

  1. Yummy! This salad looks so refreshing. 😍

  2. #cleaneating #saladworks #saladsayur #saladfordinner #thenewhealthy #makesmewhole #thekissingcrust #f52grams #cabbage #saladsofinstagram #chickenrecipes #chicken

Back to top button