Lækre opskrifter

Macarons & More I Norwich’s Royal Arcade fandt vi denne søde lille butik Th…

Macarons & More ✨ I Norwich’s Royal Arcade fandt vi denne søde lille butik macarons_and_more Macarons så så fristende ud, at jeg ikke kunne lade være med at tage en æske op, og jeg er så glad for, at jeg gjorde det! Hvor ser de fantastiske ud! 😍 De laver forskellige smagsvarianter, swipe billeder for at se præcis, hvad der er tilgængeligt 👉🏽 Jeg prøvede: 🔸Jordbær og fløde 🔸Citron 🔸Cappuccino 🔸Chokoladeappelsin 🔸Praline Alle smage var utrolige! Smukt lavet og fremragende kvalitet 👌🏽 Jeg henter helt sikkert et par æsker mere for at forære familien. Tjek deres hjemmeside for levering i Storbritannien 😊

Related Articles

15 Comments

  1. So pleased you enjoyed your macarons, would you mind if we reposted your photo? 💕

Back to top button