Lækre opskrifter

Mit første forsøg med rispapirsrullerne. Jeg må have, jeg nød at spise grundigt

Mit første forsøg med rispapirsrullerne. Jeg må have, jeg nød at spise grundigt. Du kan få dem, ligesom du ser på mit billede, eller du kan stege dem i en tsk olivenolie og gøre dem lidt sprøde og brune. Jeg kunne bedre lide den sidste version. Grøntsagerne brugte jeg weee julien snittede gulerødder og agurk, tyndt skåret lilla kål, lidt hakket persille, grønt løg, radise og nogle dampede nudler. Du kan tilføje kogte rejer eller kylling for noget protein. Jeg lavede dipsauce af jordnøddesmør, sojasauce, ahornsirup, saft af en citron og røde peberflager. Jeg ville bestemt give det en chance. Du kan få papirrullerne i de fleste supermarkeder. Tag en rulle og læg den i blød i vand i cirka 30 sekunder, og så bliver de bløde og gummiagtige. Sig til, hvis du har spørgsmål til denne ret. . . .

Related Articles

9 Comments

Back to top button