Lækre opskrifter

Morgenmad angreb. Enkelt og nærende måltid Jeg lavede 2 spejlæg – brugte lidt

Morgenmad angreb. Enkelt og nærende måltid Jeg lavede 2 spejlæg – brugte lidt olivenolie som en tsk til at lave æggene og foretrækker den tørrede æggeblomme i stedet for alt flydende, Grøntsager Jeg tilføjer generelt spinat, paprika, rucola, masser af persille, asparges og nogle gange svampe (kommer an på mit humør haha). Steg de hårde grøntsager i en tsk olie og tilsæt spinaten til sidst. Rens lidt hvidløgspulver, salt, peber og chiliflager. Jeg har det generelt med mit surdejsbrød som er et gæret brød og Hjælper med fordøjelsen bedre end hvedemel. Hvad synes du om morgenmaden? . . .

Related Articles

4 Comments

  1. So much flavor👏😍 We just shared a tasty breakfast recipe you might like too!!

Back to top button