Lækre opskrifter

Og så begynder det! De sidste par dage har jeg haft travlt med at sætte mit frølys op…

Og så begynder det! De sidste par dage har jeg haft travlt med at sætte mine frølys op i huset, desinficere mine gamle plantebeholdere (jeg skulle have lavet desinficeringen sidste efterår!), færdiggøre mine frølister og faktisk starte frø! Det er så spændende at få fingrene i jorden igen. Jeg frøede alle mine varme (varme VARME) peberfrugter, det meste af de søde peberfrugter, nogle urter, skalotteløg, løg, et bundt flerårige blomster og nogle etårige blomster, der har brug for en lang sæson.⁣ ⁣ Jeg har fire frøstarter. varmemåtter går, og allerede en roselle begynder at spire. Yayyy!⁣ ⁣ Til alle jer gartnere derude, jeg har et spørgsmål: hvordan spirer du cleome? Jeg prøvede sidste år, og der spirede ingen frø. Jeg vil prøve at køle ned og derefter iblødsætte, inden jeg så frøene i år. Jeg vil meget gerne høre ethvert råd fra dig! 🌱

Related Articles

2 Comments

  1. Omg why germinate cleome?. Ours spreads seeds like no tomorrow.

  2. #seedstarting #seeds #grownfromseed #growforit #growwhatyoueat #seedaddict #growyourownfood #seedling #gardenersofinstagram #gardenplanning2022 #seedtotable #thekissingcrust #sustainableliving #homestead #slowliving #seedlings

Back to top button