Lækre opskrifter

Røret fisk med ristede grøntsager Dette er vores aftensmad for i dag. jeg har haft

Røret fisk med ristede grøntsager Dette er vores aftensmad for i dag. Jeg har haft babygulerødder og zucchini i køleskabet de sidste par dage og har tænkt mig at tilberede dem på denne måde. Jeg må sige de smagte lækkert. Opskrift Fisk – 5 stykker kongefisk – tsk ingefær hvidløgspasta – saft af en citron – 1 tsk paprikapulver – salt Mariner fisken med ovenstående ingredienser i en time og steg derefter i en spsk olie, indtil den er gyldenbrun. Ristede grøntsager – tag 4 mellemstore kartofler og skær dem i tern. Med skind på koges det lidt mørt (ca. 7-10 min.). – overfør i et dørslag og ryst det lidt. – tilsæt 2 spsk olivenolie og eventuelt krydderier efter eget valg og krydderurter og læg dem i en bageplade med resten af ​​grøntsagerne, som er blevet overtrukket med lidt olie og salt. – bages ved 180 grader i 20 min. Eller indtil kartoflerne er sprøde. Du kan fjerne gulerødder og zucchini halvvejs. Server med en sidesalat og nyd. Del dine synspunkter og kommentarer. . . .

Related Articles

Back to top button