Lækre opskrifter

Sous Vide kogt oksesteg med gulerod Top Chimichurri! Jeg har for nylig fundet en på…

Sous Vide kogt oksesteg med gulerod Top Chimichurri! Jeg har for nylig fundet en tri-tip steg af mørbrad på udsalg hos vores lokale købmand. Ind i sous vide’en gik det! Jeg tilberedte stegen ved 131° i 30 timer, og den blev mør, saftig og perfekt tilberedt. Jeg serverede den med en lækker gulerod-top chimichurri sauce. For at lave Carrot Top Chimichurri saucen bruger jeg altid en foodprocessor til at hakke det hele fint. Jeg brugte 4 eller 5 pæne bundter gulerodstoppe (i løbet af vinteren køber jeg toppede kartotter fra vores lokale fødevareselskab), en pæn håndfuld frisk persille, en pæn håndfuld frisk oregano, 2 fed hvidløg, en hel skalotteløg, 1/ 2 dl rødvinseddike, dryp røde peberflager, salt efter smag. Dryp nok olivenolie i til en god sauce, og pulsér, indtil alt er fint hakket, men ikke pureret. Server med roastbeef!

Related Articles

Back to top button